Kaiuttimen tehdasasetusten palautus

Nollaaminen voi auttaa korjaamaan pieniä prosessorivirheitä, samoin kuin käynnistettäessä tietokone uudelleen. Nollaaminen ei vaikuta käyttäjäasetuksiin.

Irrota kaiutin virtalähteestä ja käynnistä se akkuvirralla.

Pidä monitoimipainiketta painettuna 10 sekunnin ajan, kunnes tuotteen valot syttyvät. Vapauta sitten painike.

Revolve-kaiuttimen yläosa, monitoimipainike korostettuna

Tehdasasetusten palauttaminen

Kun kaiuttimeen palautetaan tehdasasetukset, kaikki mobiililaiteparitiedot, kieliasetukset ja käyttäjäasetukset poistetaan sen muistista.

Kytke kaiuttimeen virta.

Pidä virtapainiketta painettuna 10 sekuntia, kunnes Bluetooth®-merkkivalo vilkkuu sinisenä ja kuulet kielenvalintakehotteen.

Revolve-kaiuttimen yläosa, virtapainike korostettuna