Bluetooth®-laitteen yhdistäminen uudelleen

Kun kuulokkeisiin kytketään virta, ne yrittävät muodostaa yhteyden enintään kahteen viimeksi yhdistettynä olleeseen laitteeseen. Laitteiden on oltava kantoalueella, ja niiden virran tulee olla kytketty.

Kun painat Virta-/Bluetooth-painiketta, kuulokkeet kertovat, mihin laitteisiin ne on yhdistetty. Kun painat Virta-/Bluetooth-painiketta uudelleen kolmen sekunnin kuluessa, kuulokkeet muodostavat yhteyden seuraavaan laitteeseen pariliitosluettelossa. Toista tätä, kunnes kuulet haluamasi laitteen nimen.

Jos yhteyden muodostaminen haluttuun laitteeseen ei onnistu automaattisesti:

Valitse kuulokkeet laitteen Bluetooth-pariliitosluettelosta.

Jos Bluetooth-laite tukee NFC:tä, kosketa sen NFC-kosketuspisteellä kuulokejohdon kaukosäätimen taustaosaa.