Yleiskaukosäätimen ohjelmoiminen

Liittyy tuotteisiin:

Bose Soundbar Universal Remote -yleiskaukosäädin on Soundbar 500 -kaiuttimen valinnainen lisävaruste.

Lataa mobiililaitteellasi Bose Music -sovellus Google Playsta tai Applen App Storesta.

Bose Music -sovellus älypuhelimessa

Bose Music -sovellus on saatavilla laitteisiin, joiden käyttöjärjestelmänä on Android 5.1 (tai uudempi) tai iOS 10 (tai uudempi). Kindle-laitteita ei tueta.

Avaa Bose Music -sovellus ja napauta soundbarin kuvaa näytön oikeassa alakulmassa.

Jos kuvassa on muu tuote, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta vasemmasta yläkulmasta, valitse soundbar ja napauta soundbarin kuvaa oikeasta alakulmasta.

Valitse Settings (Asetukset)

Universal Remote (Yleiskaukosäädin) -osiossa:

• Valitse TV, jos haluat määrittää kaukosäätimen television käyttämistä varten.
  • Valitse Configure (Määritä), jos haluat määrittää kaukosäätimen kaapeli- tai satelliittivastaanottimen, levysoittimen tai muiden laitteiden käyttämistä varten.
  • Jos vaihtoehdot eivät ole käytettävissä, muodosta ensin Bose Soundbar Universal Remote -yleiskaukosäätimen ja soundbarin pariliitos valitsemalla Advanced (Lisäasetukset).

Viimeistele kaukosäätimen ohjelmointi noudattamalla sovelluksen ohjeita. Ohjeet vaihtelevat sen mukaan, määritetäänkö televisiolaite vai jokin muu kuin televisiolaite