Valmis toimitettavaksi 1–2 arkipäivässä. 90 päivän riskitön kokeilu ja maksuton vakiotoimitus

Radion esiasetusten ohjelmoiminen

Radioon voidaan tallentaa 25 AM- ja 25 FM-kanavaa.

Radiokanavan tallentaminen:

paina kaukosäätimen siirry taaksepäin- tai siirry eteenpäin -painikkeita, kunnes löydät kanavan, jonka haluat tallentaa.

Tallenna radiokanava pitämällä valitsemaasi kaukosäätimen numeropainiketta painettuna:

Voit tallentaa esiasetukset 1–9 pitämällä valitsemaasi numeropainiketta painettuna.

voit tallentaa esiasetukset 10–25 pitämällä ok-painiketta painettuna. kanava tallennetaan seuraavaan vapaaseen muistipaikkaan.

Tallennetun kanavan poistaminen:

Valitse poistettava kanava kaukosäätimen avulla.

pidä ok-painiketta painettuna, kunnes esiasetuksen numero poistuu näytöstä.