Kuulokkeiden nollaaminen

Jos kuulokkeet eivät reagoi, voit nollata ne. Kuulokkeiden nollaaminen ei tyhjennä asetuksia eikä katkaise yhteyksiä laitteisiin, joihin ne on yhdistetty.

Nollaa kuulokkeet näiden ohjeiden avulla.

Huomautus: Älä yhdistä USB-johtoa kuulokkeisiin ennen kuin sinua kehotetaan tekemään niin.

Irrota kaikki johdot kuulokkeista.

Liitä USB-johdon toinen pää laturin USB-A-liitäntään tai käynnissä olevaan tietokoneeseen.

Pidä virta-/Bluetooth®-painiketta painettuna, kun yhdistät USB-johdon pienen pään oikean korvakupin USB-C-liitäntään.

Vapauta virta-/Bluetooth-painike, kun Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä.