Soundbarin ja television käynnistäminen yhtä aikaa

Liittyy tuotteisiin:

Napauta kuuloke ja kaiutin -kuvaketta Bose Music -sovelluksen vasemmassa yläkulmassa, niin näet My Bose (Oma Bose) -näytön.

Napauta soundbarin kuvaa näytön oikeassa alakulmassa.

Valitse Settings (Asetukset) > Power Sync (Käynnistyksen synkronointi)

Napauta Enable Power Sync (Ota käynnistyksen synkronointi käyttöön)- ja Sync TV (Synkronoi TV) -asetusten kytkimiä.

Jos haluat käynnistää yhdessä soundbarin kanssa myös jonkin muun laitteen, kuten kaapeli- tai satelliittivastaanottimen, napauta Sync Source (Synkronoi lähde) -asetusta ja valitse lähde.