Virran kytkeminen ja katkaiseminen

Liittyy tuotteisiin:

Virran kytkeminen:

Paina virta-/Bluetooth-painiketta (oikean korvaosan yläosassa), kunnes akun merkkivalo palaa vihreänä, keltaisena tai punaisena (tämä kertoo akun varaustason) tai kuulet käynnistysäänen.

Virta-/Bluetooth-painike

Virran katkaiseminen:

Paina virta-/Bluetooth-painiketta, kunnes akun merkkivalo välähtää kolme kertaa ja sammuu tai kuulet sammutusäänen. Vapauta virta-/Bluetooth-painike.

Huomautus: Jos jatkat virta-/Bluetooth-painikkeen painamista sammutusäänen kuulumisen jälkeen, kuulokkeet siirtyvät löydettävään tilaan. Jos haluat katkaista virran kuulokkeista, vapauta painike heti äänimerkin kuulumisen jälkeen.