Virran kytkeminen ja katkaiseminen

Virran kytkeminen:

Poista kuulokkeet latauskotelosta.

Oikean kuulokkeen äänikehote ilmoittaa akun varaustason ja Bluetooth-yhteyden tilan.indicator on each earbud blinks blue.

Huomautus: Kuulet äänikehotteet vain, jos kuulokkeet ovat korvissasi.

Virran katkaiseminen:

Aseta molemmat kuulokkeet latauskoteloon.

Valmiustila-ajastin

Ajastettu virrankatkaisu säästää akkua silloin kun kuulokkeet eivät ole latauskotelossa eikä niitä käytetä. Kuulokkeet siirtyvät valmiustilaan, kun ääntä ei kuulu eikä mitään painiketta ole painettu 20 minuuttiin. Herätä kuulokkeet painamalla vasemman nappikuulokkeen Bluetooth-painiketta ja mitä tahansa oikean nappikuulokkeen painiketta.

Huomautus: Bose® Connect -sovelluksella voit poistaa ajastimen käytöstä tai muuttaa aikaa, jonka päästä kuulokkeet siirtyvät valmiustilaan.