Virran kytkeminen ja katkaiseminen

Kuulokkeiden virta kytketään ja katkaistaan virta-/Bluetooth®-painiketta painamalla. Kun kuulokkeet ovat käynnistyneet, kuulet äänikehotteen ja tilamerkkivalot palavat. Kun kuulokkeiden virta katkeaa, kuulet merkkiäänen.

Virta-/Bluetooth-painike oikeassa korvakupissa

Automaattinen virrankatkaisu

Automaattinen virrankatkaisu säästää kuulokkeiden akun varausta liiketunnistuksen avulla. Kuulokkeiden virta katkeaa, kun kuulokkeita ei ole liikutettu eikä kosketuspintaa ole napautettu 10 minuuttiin. Tätä asetusta voi muokata Bose Music -sovelluksessa.

Herätä kuulokkeet painamalla virta-/Bluetooth-painiketta tai käyttämällä Bose Music -sovellusta.

Lisäksi voit asettaa kuulokkeiden virran katkeamaan, kun ääntä ei kuunnella. Voit ottaa automaattisen virrankatkaisun käyttöön, kun ääntä ei kuunnella, Bose Music -sovelluksessa. Voit ottaa tämän vaihtoehdon käyttöön Asetukset-valikossa.