Kaiuttimen painikkeiden toiminnot

Liittyy tuotteisiin:

Virtapainike

Bose Portable Home Speaker -kaiuttimen virtapainike
  • Painikkeen alla olevan pienen koholla olevan osan avulla löydät painikkeen helposti kaiutinta katsomatta.
  • Painike kytkee kaiuttimeen virran ja ilmoittaa akun varaustason. Painikkeen alla oleva valo palaa valkoisena, kun kaiutin on päällä ja sen akun varaustaso on yli 10 %. Valo vilkkuu valkoisena, kun kaiutin on päällä ja sitä ladataan.
  • Katkaise kaiuttimen virta pitämällä painiketta painettuna kaksi sekuntia. Kaiuttimesta kuuluu ääni sammumisen merkiksi.

Kaiuttimen virta katkeaa automaattisesti virran säästämiseksi, jos kaiutinta ei käytetä 20 minuuttiin eikä sitä ole kytketty virtalähteeseen tai Wi-Fi-verkkoon eikä se toista ääntä.

Bluetooth®-painike

Bose Portable Home Speaker -kaiuttimen Bluetooth-painike
  • Toimii vain, kun kaiuttimeen on kytketty virta.
  • Muodosta yhteys viimeksi käytettyyn Bluetooth-laitteeseen painamalla lyhyesti. Jos kaiutin ei voi muodostaa yhteyttä edelliseen laitteeseen, se alkaa etsiä muita aiemmin yhdistettyjä laitteita.
  • Katkaise yhteys nykyiseen laitteeseen ja salli uuden Bluetooth-laitteen yhdistäminen pitämällä painiketta painettuna.
  • Poista kaikkien aiemmin yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden tiedot muistista pitämällä painiketta painettuna kymmenen sekunnin ajan.

Äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet

Bose Portable Home Speaker -kaiuttimen äänenvoimakkuuden lisäys- ja vähennyspainikkeet
  • Muuta äänenvoimakkuutta asteittain painamalla jompaa kumpaa äänenvoimakkuuspainiketta lyhyesti.
  • Muuta äänenvoimakkuutta portaattomasti pitämällä jompaa kumpaa äänenvoimakkuuspainiketta painettuna.

Kun äänenvoimakkuutta muutetaan, valoympyrään ilmestyy valkoinen valo, joka ilmaisee nykyisen äänenvoimakkuuden tason.

Toisto-/taukopainike

Bose Portable Home Speaker -kaiuttimen toisto-/taukopainike
  • Aloita tai keskeytä toisto painamalla painiketta kerran.
  • Siirry seuraavaan kappaleeseen painamalla painiketta kahdesti.
  • Palaa edelliseen kappaleeseen tai nykyisen kappaleen alkuun (käytetystä musiikkisovelluksesta riippuen) painamalla painiketta kolmesti.
  • Pakota kaiuttimen uudelleenkäynnistys pitämällä painiketta painettuna kymmenen sekunnin ajan.

Mikrofonin mykistyspainike

Bose Portable Home Speaker -kaiuttimen mikrofonin mykistyspainike
  • Poistaa kaiuttimen mikrofonin käytöstä. Painikkeen yläpuolella oleva valo palaa punaisena merkiksi siitä, että mikrofoni ei ole käytössä.
  • Kun painikkeen yläpuolella oleva valo palaa punaisena, mikrofonin voi ottaa käyttöön painiketta painamalla, jolloin kaiutin voi taas kuunnella virtuaaliavustajan herätyssanaa.

Toimintopainike

Bose Portable Home Speaker -kaiuttimen toimintopainike
  • Herätä virtuaaliavustaja, ohita se tai pysäytä virtuaaliavustajan avulla asetetut ajastimet ja hälytykset painamalla painiketta.

Eri painikkeiden yhdistelmällä ohjattavat toiminnot

Bose Portable Home Speaker -kaiuttimen Bluetooth- ja toisto-/taukopainikkeet
  • Poista tai palauta Wi-Fi-yhteys pitämällä Bluetooth- ja toisto-/taukopainikkeita painettuna viiden sekunnin ajan, kunnes valoympyrä palaa kokonaan valkoisena.
Bluetooth- ja äänenvoimakkuuden lisäyspainikkeet
  • Palauta kaiuttimen tehdasasetukset pitämällä Bluetooth- ja äänenvoimakkuuden lisäyspainikkeita painettuna kymmenen sekunnin ajan, kunnes valoympyrä palaa kokonaan valkoisena.
Bose Portable Home Speaker -kaiuttimen äänenvoimakkuuden vähennys- ja toisto-/taukopainikkeet
  • Ota Wi-Fi-määritystila käyttöön pitämällä äänenvoimakkuuden vähennys- ja toisto-/taukopainikkeita painettuna viiden sekunnin ajan. Valoympyrän ylä- ja alaosa palavat oranssina, kun kaiutin on Wi-Fi-määritystilassa.
Bose Portable Home Speaker -kaiuttimen äänenvoimakkuuden vähennys- ja Bluetooth-painikkeet
  • Tarkista ohjelmistopäivityksen saatavuus pitämällä Bluetooth- ja äänenvoimakkuuden vähennyspainikkeita painettuna kymmenen sekunnin ajan, kunnes valoympyrä palaa kokonaan valkoisena.