AUX-liitäntään kytketyn laitteen äänenlaatu on huono

Toimi seuraavasti:

• Vähennä AUX-liitäntään kytketyn laitteen äänenvoimakkuutta. Osa laitteista saattaa antaa kovalla tai täydellä äänenvoimakkuusasetuksella liian voimakkaan signaalin linjaulostuloonsa. Tämä voi heikentää tai vääristää yhdistetyistä kaiuttimista kuuluvaa ääntä.
  • Avaa kytketyn laitteen ääniasetukset ja valitse taajuuskorjauksen tai äänenmuokkauksen asetukseksi Pois (Off) tai Flat (Tasainen).
  • Varmista, että 3,5 mm:n liitin on yhdistetty kunnolla sekä laitteeseen että kaiuttimeen.
  • Ongelma voi johtua äänijohdosta. Kokeile toista johtoa.
  • Kokeile toimiiko ääni laitteesta toisella lähteellä. Kun kokeilet, toistuuko esim. toisella musiikkisovelluksella toistettava musiikki kaiuttimen kautta, selviää, onko ongelma tietyssä sovelluksessa.
  • Ongelma voi johtua kytketystä AUX-laitteesta. Kokeile toista äänilaitetta.
  • Käynnistä kytketty laite uudelleen. Tämän voi tehdä yleensä sammuttamalla laitteen kokonaan ja käynnistämällä sen uudestaan.
  • Nollaa Bose-kaiutin kytkemällä siihen virta ja painamalla sitten virtapainiketta 10 sekunnin ajan, kunnes virta katkeaa. Huomautus: Kun tehdasasetukset palautetaan, kaikki laitepariksi muodostetut mobiililaitteet ja kieliasetukset poistetaan kaiuttimesta.