Bluetooth®-laitteen äänenlaatu on huono

Toimi seuraavasti:

Bluetooth-laite voi olla kantaman ulkopuolella. Siirrä se lähemmäs Bose® SoundLink® Mini -kaiutinta.

Siirrä Bluetooth-laite kauemmas sähkömagneettisia häiriöitä aiheuttavista laitteista, kuten toisesta Bluetooth-laitteesta, langattomasta puhelimesta, mikroaaltouunista tai langattomasta reitittimestä.

Sulje Bluetooth-laitteessa käytössä olevia sovelluksia. Useiden sovellusten käyttäminen samanaikaisesti voi haitata äänen lähettämistä. Tarpeettomien sovellusten sulkeminen voi parantaa äänenlaatua.

Yritä poistaa Wi-Fi®-verkko käytöstä äänenlaadun parantamiseksi.

Katkaise Bluetooth-yhteys laitteesta Bose® SoundLink® Mini -kaiuttimeen poistamalla laitteen Bluetooth-toiminto käytöstä. Muodosta laitteesta ja kaiuttimesta laitepari uudelleen.

Sammuta kaiuttimesta virta ja käynnistä se uudelleen.

Jos Bluetooth-laite on taskussasi, ota se pois sieltä ja varmista, ettei kehosi ole laitteen ja kaiuttimen välissä.

Kokeile nollata järjestelmä. Pidä kaiuttimen mykistyspainiketta painettuna 10 sekunnin ajan. Yhteys Bluetooth-laitteeseen katkeaa ja Bose® SoundLink® Mini -kaiuttimesta katkaistaan virta. Käynnistä kaiutin uudelleen painamalla virtapainiketta ja muodosta yhteys uudelleen.

Mykistys

Tarkista, onko Bluetooth-laitteeseen tai Bose® SoundLink® Mini -kaiuttimeen saatavana ohjelmistopäivitystä.