Bluetooth®-laitteen äänenlaatu on huono

Toimi seuraavasti:

bluetooth-laite voi olla kantaman ulkopuolella. siirrä se lähemmäs bose® soundlink® colour -kaiutinta.

siirrä bluetooth-laite kauemmas sähkömagneettisia häiriöitä aiheuttavista laitteista, kuten toinen bluetooth-laite, langaton puhelin, mikroaaltouuni tai langaton reititin

sulje bluetooth -laitteessa käytössä olevia sovelluksia. useiden sovelluksien käyttäminen samanaikaisesti voi haitata äänen lähettämistä. muiden kuin tärkeiden sovellusten sulkeminen voi parantaa äänenlaatua.

Yritä poistaa Wi-Fi®-verkko käytöstä äänenlaadun parantamiseksi.

katkaise bluetooth-yhteys laitteesta bose® soundlink® colour -kaiuttimeen poistamalla laitteen bluetooth-toiminto käytöstä. muodosta laitteesta ja kaiuttimesta laitepari uudelleen.

Sammuta kaiuttimesta virta ja käynnistä se uudelleen.

jos bluetooth-laite on taskussasi, ota se pois sieltä ja varmista, ettei kehosi ole laitteen ja kaiuttimen välissä.

katkaise yhteys muihin kaiuttimeen yhdistettyihin bluetooth-laitteisiin, jotka eivät ole juuri nyt käytössä. ääni voi hävitä, jos toinen kaiuttimeen yhdistetty bluetooth-laite joutuu kaiuttimen kantoalueen ulkopuolelle.

Nollaa kaiuttimen asetukset. Lue lisää kohdasta Järjestelmän tehdasasetusten palauttaminen.

tarkista, onko bluetooth-laitteeseen tai bose® soundlink® colour -kaiuttimeen saatavana ohjelmistopäivitystä.