Yhdistetyn Bluetooth®-laitteen ääni on heikko

Kokeile näitä vinkkejä, jos järjestelmäsi ääni ei vastaa odotuksiasi:

Siirrä laite lähemmäs kaiutinta. Bluetooth-yhteyden kantama on noin 10 metriä. Kantama heikkenee, jos alueella esiintyy häiriötä. Häiriöt voivat aiheutua mm. seinistä, useista samalla alueella olevista Bluetooth-laitteista, taskuista/käsilaukuista/laukuista, langattomista reitittimistä, mikroaaltouuneista tai langattomista puhelimista.

Sulje Bluetooth-laitteessa käytössä olevia sovelluksia. Monien sovellusten käyttäminen samanaikaisesti voi laskea laitteen luotettavuutta, jos se yrittää toteuttaa liian montaa tehtävää samanaikaisesti. Kokeile paraneeko äänenlaatu, kun olet sulkenut tarpeettomat sovellukset.

Kytke laitteen Wi-Fi®-yhteys pois päältä.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen. Tämän voi tehdä yleensä sammuttamalla laitteen kokonaan ja käynnistämällä sen uudestaan.

Selvitä onko ongelma laitteessasi kokeilemalla toista Bluetooth-laitetta.