MP3-musiikkitiedostoja sisältävien CD-levyjen kuunteleminen

Liittyy tuotteisiin:

järjestelmäsi pystyy toistamaan cd-r- tai cd-rw-levyille tallennettuja mp3-musiikkitiedostoja. voit siirtyä musiikkitiedostoissa helposti käyttämällä kaukosäätimen tune/mp3- ja seek/track-painikkeita.

Tune/MP3

Seek/Track

Huomautus: MP3-pakkaamistekniikkaa käytettäessä tiedostokokoa pienennetään, mutta äänen laatu ei juuri muutu. MP3-muotoon pakattua musiikkia mahtuu CD-levylle paljon enemmän kuin tavallista musiikkia. Itse asiassa yhdelle CD-levylle mahtuu MP3-muotoista musiikkia kymmenen kertaa niin paljon kuin tavalliselle levylle. MP3-tiedostot voidaan järjestää tietokoneessa kansioiksi ennen niiden tallentamista levylle.

CD-levyn sisältämät MP3-musiikkitiedostot toistetaan levyn kansiorakenteen mukaisesti:

Voit toistaa ja pysäyttää MP3-muotoista musiikkia tai poistaa CD-levyn laitteesta samoilla painikkeilla, joita käytetään perinteisen CD-levyn toiston ohjaamiseen. Lisätietoja on kohdassa CD-levyn kuunteleminen.

Musiikkitiedostoissa siirtyminen

Voit siirtyä musiikkitiedostojen välillä käyttämällä kaukosäädintä.

siirry edelliseen kansioon painamalla tune/mp3 < -painiketta.

Tune/MP3 <

siirry seuraavaan kansioon painamalla tune/mp3 > -painiketta.

siirry nykyisen kappaleen alkuun painamalla seek/track taaksepäin -painiketta kerran.

siirry edellisen kappaleen alkuun painamalla seek/track taaksepäin -painiketta kaksi kertaa.

Seek/Track taaksepäin

siirry seuraavaan kappaleeseen painamalla seek/track eteenpäin -painiketta.

Seek/Track eteenpäin

Huomautus: Kun siirryt CD-levyn MP3-tiedoistoissa, kansion ja kappaleen numerot näkyvät näytössä. Päätaso näkyy kansionumerona 00.

Kun kappaleen toistaminen alkaa, esittäjän nimi, kappaleen nimi ja kulunut aika näkyvät näytössä.

Musiikkitiedostoja sisältävien CD-levyjen toistotilat

kun musiikki-cd-levyä toistetaan, voit valita mieleisesi erilaisten toistomahdollisuuksien joukosta ja vaihtaa toistotilaa. paina kaukosäätimen play mode -painiketta toistuvasti, kunnes haluamasi toistotila näkyy järjestelmän näytössä:

Play Mode

NORMAL PLAY: Kappaleet toistetaan tavallisessa järjestyksessä.

SHUFFLE DISC: Kaikki kappaleet toistetaan satunnaisessa järjestyksessä.

SHUFFLE FOLDR: Kansion kappaleet toistetaan satunnaisessa järjestyksessä.

SHUF RPT FLDR: Kansion kappaleita toistetaan jatkuvasti satunnaisessa järjestyksessä, joka muuttuu jokaisella toistokerralla.

SHUF RPT DISC: Levyn kappaleita toistetaan jatkuvasti satunnaisessa järjestyksessä, joka muuttuu jokaisella toistokerralla.

REPEAT DISC: Levyn toistaminen aloitetaan alusta, kun viimeinen kappale on toistettu.

REPEAT FOLDER: Kansion toistaminen aloitetaan alusta, kun viimeinen kappale on toistettu.

REPEAT TRACK: Valittua kappaletta toistetaan jatkuvasti.

Huomautus: Kun soittimeen asetetaan CD-levy, tilaksi valitaan oletuksena NORMAL PLAY.