Järjestelmän päivittäminen

Järjestelmän ohjelmistopäivityksiä tulee saataville määrävälein. Ne voidaan ladata internetistä järjestelmän mukana toimitettuun USB-muistitikkuun.

Bose®-järjestelmäpäivityksen asentaminen:

Varmista, että muistitikku on tyhjä.

Paina keskusyksikön SETUP-painiketta.

Vieritä järjestelmävalikkoa televisiossa painamalla kaukosäätimen alanuolipainiketta, kunnes UPDATE (PÄIVITÄ) näkyy korostettuna, ja paina sitten OK.

Kun järjestelmä kysyy, suoritetaanko päivitys, varmista, että YES (KYLLÄ) näkyy korostettuna, ja paina OK.

Työnnä USB-muistitikku keskusyksikön USB-liitäntään.

Irrota USB-muistitikku keskusyksiköstä, kun järjestelmä sitä pyytää.

Yhdistä USB-muistitikku tietokoneeseen.

i. Tuo muistitikun sisältö näkyviin.

ii. Kaksoisnapsauta download_launcher-tiedostoa. Siirryt Bose-sivuston päivityssivulle.

iii. Valitse kieli.

iv. Näkyviin tulee sivu, jossa näkyy päivitettävä järjestelmä. In all cases, click "Continue to software updates >"

v. Seuraavalla sivulla varmistetaan, että päivityksen jälkeen USB-muistitikku asetetaan takaisin keskusyksikköön. Valitse Jatka ohjelmistopäivityksiin >.

vi. Valitse Windows- tai Mac-versio ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Huomautus: Kun näkyviin tulee File Download (Tiedoston lataaminen) -ikkuna, valitse Run (Suorita)

vii. Kun prosessi on valmis, irrota USB-muistitikku tietokoneesta.

Aseta USB-muistitikku uudelleen keskusyksikön USB-liitäntään.

Kun päivitys on valmis, irrota USB-muistitikku.