Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.

Järjestelmän päivittäminen

Järjestelmän ohjelmistopäivityksiä tulee saataville määrävälein. Ne voidaan ladata internetistä järjestelmän mukana toimitettuun USB-muistitikkuun.

Bose®-järjestelmäpäivityksen asentaminen:

Varmista, että muistitikku on tyhjä.

paina keskusyksikön setup-painiketta.

vieritä järjestelmävalikkoa televisiossa painamalla kaukosäätimen alanuolipainiketta, kunnes  päivitä näkyy korostettuna, ja paina sitten ok.

kun järjestelmä kysyy, suoritetaanko päivitys, varmista, että yes (kyllä) näkyy korostettuna, ja paina ok.

Työnnä USB-muistitikku keskusyksikön USB-liitäntään.

Irrota USB-muistitikku keskusyksiköstä, kun järjestelmä sitä pyytää.

Yhdistä USB-muistitikku tietokoneeseen.

i. Tuo muistitikun sisältö näkyviin.

ii. Kaksoisnapsauta download_launcher-tiedostoa. Siirryt Bose-sivuston päivityssivulle.

iii. Valitse kieli.

iv. Näkyviin tulee sivu, jossa näkyy päivitettävä järjestelmä. In all cases, click "Continue to software updates >"

v. Seuraavalla sivulla varmistetaan, että päivityksen jälkeen USB-muistitikku asetetaan takaisin keskusyksikköön. Valitse Jatka ohjelmistopäivityksiin >.

vi. Valitse Windows- tai Mac-versio ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Huomautus: Kun näkyviin tulee File Download (Tiedoston lataaminen) -ikkuna, valitse Run (Suorita)

vii. Kun prosessi on valmis, irrota USB-muistitikku tietokoneesta.

Aseta USB-muistitikku uudelleen keskusyksikön USB-liitäntään.

Kun päivitys on valmis, irrota USB-muistitikku.