Tehdasasetusten palauttaminen

Liittyy tuotteisiin:

Voit halutessasi palauttaa käyttöön Wave®-radion alkuperäiset tehdasasetukset.

Huomautus: Kun järjestelmä nollataan, kaikki tallennetut esiasetukset poistetaan.

Tehdasasetusten palauttaminen:

pidä kaukosäätimen alarm setup (menu) -painiketta painettuna, kunnes -setup menu- avautuu.

Alarm Setup (Menu)

paina tune/playlist> -painiketta yhdeksän kertaa, kunnes reset all- no tulee näkyviin.

Tune/Playlist >

vaihda reset all- no asetukseksi reset all- yes painamalla painikkeita time – tai time +. näyttöön tulee preset 3 to confirm.

Time –

Time +

vahvista painamalla esiasetuspainike 3:a. kun asetusten nollaus on valmis, näytössä näkyy reset complete. asetusvalikosta poistutaan automaattisesti 10 sekunnin kuluttua.