Bluetooth®-laiteparin muodostaminen

Kun kuulokkeisiin on kytketty virta, pidä Bluetooth-/virtapainiketta painettuna, kunnes kuulet ”Ready to pair” (Valmis muodostamaan laiteparin) -ilmoituksen tai Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä.

Virta-/Bluetooth-painike

Ota Bluetooth-laitteesi Bluetooth-ominaisuus käyttöön.

Vinkki:  Bluetooth-toiminto sijaitsee yleensä  Asetukset -valikossa.

Valitse langattomat Bose SoundSport Pulse -kuulokkeet laiteluettelosta.

Kun laitepari on muodostettu, kuulet ilmoituksen ”Connected to <X>” (Yhdistetty laitteeseen X) ja Bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena.