Bluetooth®-laiteparin muodostaminen

Liittyy tuotteisiin:

Kun kuulokkeisiin on kytketty virta, pidä virta-/Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes kuulet ”Ready to pair” (Valmis muodostamaan laiteparin) -ilmoituksen tai Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä.

Virta-/Bluetooth-painike

Ota Bluetooth-toiminto käyttöön Bluetooth-laitteessa.

Vinkki: Bluetooth-valikko sijaitsee yleensä Asetukset-valikossa.

Valitse langattomat Bose® SoundSport® -kuulokkeet laiteluettelosta.

Kun laitepari on muodostettu, kuulet ilmoituksen "Connected to <X>" (Yhdistetty laitteeseen X) ja Bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena.