Bluetooth®-laitteen liittäminen SoundLink Mobile -kaiuttimeen

Laitepari muodostetaan, kun kaksi Bluetooth®-laitetta on yhteydessä toisiinsa. Tämän yhteyden tiedot tallennetaan laitteiden muistiin. Kun laitteesta ja SoundLink®-kaiuttimesta on kerran muodostettu laitepari, sitä ei tarvitse tehdä uudelleen. SoundLink®-kaiutin voidaan määrittää pariksi enintään kuuden Bluetooth®-laitteen kanssa. Se voidaan kuitenkin yhdistää vain yhteen äänilaitteeseen kerrallaan.

Laiteparin muodostaminen Bluetooth®-laitteen kanssa:

SoundLink-kaiuttimen Bluetooth-painike korostettuna
  • Kytke Bluetooth®-laitteeseen ja SoundLink®-kaiuttimeen virta ja aseta kaiutin löydettävään tilaan painamalla kaiuttimen Bluetooth-painiketta kolme sekuntia. Kaiuttimen etuosan Bluetooth®-merkkivalo alkaa vilkkua hitaasti noin sekunnin välein, kun kaiutin on löydettävässä tilassa.
  • Etsi kaiutin laitteesi Bluetooth-asetuksista. Toiminnon nimi voi olla esimerkiksi Lisää uusi laite tai Liitä uusi laite. Tämän jälkeen SoundLink®-kaiutin on löydettävissä laitteella.
  • Valitse laitteesi Bluetooth®-luettelosta Bose SoundLink.
  • Jos laite pyytää tunnuslukua, näppäile 0000 ja paina OK. Tietyt laitteet pyytävät hyväksymään yhteyden. Bluetooth®-laite antaa ilmoituksen, kun laitepari on muodostettu. SoundLink®-kaiuttimen Bluetooth®-merkkivalo lakkaa vilkkumasta ja palaa tasaisesti, kun laitepari on muodostettu.

Laitteeseen yhdistäminen

Voit muodostaa yhteyden aiemmin pariksi määritettyyn laitteeseen painamalla SoundLink®-kaiuttimen Bluetooth®-painiketta. Kaiuttimen Bluetooth®-merkkivalo vilkkuu noin kaksi kertaa sekunnissa, kunnes yhteys laitteeseen on muodostettu. Kun kaiutin ja laite on yhdistetty toisiinsa, merkkivalo lakkaa vilkkumasta.

Laiteparin muodostaminen muiden laitteiden kanssa

Kytke Bluetooth®-laitteeseen ja SoundLink®-kaiuttimeen virta ja aseta kaiutin löydettävään tilaan painamalla kaiuttimen Bluetooth®-painiketta kolme sekuntia. Noudata sitten vaiheita 2–4.

Huomautus: SoundLink®-kaiuttimen muistiin voidaan tallentaa enintään kuuden pariksi määritetyn laitteen tiedot. Laitepari voidaan muodostaa useamman kuin kuuden laitteen kanssa, mutta muistiin mahtuu vain kuuden laitteen tiedot. Kun muisti on täynnä ja uusi laitepari muodostetaan, uuden laitteen tiedot korvaavat sen laitteen, jonka käyttämisestä on pisin aika.

Muistin tyhjentäminen

Paina SoundLink®-kaiuttimen Bluetooth®-painiketta noin 10 sekuntia, kunnes kuulet merkkiäänen. Kaikkien Bluetooth®-laitteiden tiedot poistetaan SoundLink®-kaiuttimen muistista, jonka jälkeen se on muiden laitteiden löydettävissä.