Bluetooth®-laitteen yhdistäminen

Liittyy tuotteisiin:

Kun kytket kaiuttimen virran ensimmäisen kerran, kaiutin hakee mobiililaitteita automaattisesti.

Bluetooth-laitteen yhdistäminen:

Varmista, että kaiuttimeen on kytketty virta, ja pidä sitten Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes kuulet ilmoituksen "Ready to connect" (Valmis yhdistämään) ja Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä.

Kytke yhdistettävän laitteen Bluetooth-yhteys päälle. Tämä toiminto löytyy yleensä laitteen asetusvalikosta.

Valitse SoundWear-kaiuttimesi laitteesi Bluetooth-luettelosta.

Kun yhteys on muodostettu, kuulet äänikehotteen “Connected to <mobile device name>,” (Yhdistetty mobiililaitteeseen nimi) ja Bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena.

Uusien mobiililaitteiden yhdistäminen:

Voit tallentaa enintään kahdeksan mobiililaitetta kaiuttimen laitepariluetteloon, ja kaiutin voi olla aktiivisesti yhteydessä kahteen mobiililaitteeseen kerrallaan.
Ääntä voi kuunnella vain yhdestä laitteesta kerrallaan.

Pidä Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä ja kuulet ilmoituksen "Ready to connect another device" (Valmis muodostamaan toisen laiteparin).

Yhdistä laite kaiuttimeen seuraamalla yllä olevia ohjeita.

Laitteen tunnistaminen ja siirtyminen yhdistetystä laitteesta toiseen

Paina Bluetooth-painiketta, niin kuulet parhaillaan yhdistettyinä olevat laitteet.

Pysäytä äänentoisto ensimmäisessä laitteessa.

Aloita äänentoisto toisessa laitteessa.

Yhteyden katkaiseminen:

Poista yhdistetyn laitteen Bluetooth-yhteys käytöstä.

Yhteyden muodostaminen uudelleen:

Kun kaiuttimeen kytketään virta, se yrittää muodostaa yhteyden kahteen viimeksi yhdistettynä olleeseen laitteeseen. Laitteiden on oltava enintään 9 m:n etäisyydellä toisistaan, ja niiden virran tulee olla kytketty.

Bluetooth-liitäntöjä voi hallita helposti Bose Connect -sovelluksella.