Bluetooth®-laiteparin muodostaminen

Liittyy tuotteisiin:

• Langaton SoundLink®-musiikkijärjestelmä

Bose®-järjestelmän laitepariksi voi määrittää muun valmistajan Bluetooth®-laitteen, kuten älypuhelimen, tabletin tai musiikkisoittimen, joka tukee A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) -profiilia. Bluetooth®-yhteyden toteutustapa voi vaihdella laitteittain, samoin esimerkiksi laitteen yhteensopivuus, äänenlaatu, langattoman yhteyden kantama ja suorituskyky. Useimmissa laitteissa langattoman yhteyden kantama on noin 10 metriä.

Laiteparin muodostaminen Bluetooth®-laitteen kanssa:

Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.

Paina kaukosäätimen langattoman lähteen painiketta vähintään kolme sekuntia. Langattoman lähteen merkkivalon pitäisi alkaa sykkiä hitaasti Bose-järjestelmässä osoitukseksi siitä, että se on löydettävässä tilassa.

Langaton lähde

Siirry mobiililaitteessa Bluetooth®-asetuksiin ja valitse luettelosta Bose SoundLink Audio. Jos luettelossa ei näy laitteita, sinun täytyy ehkä käynnistää laitehaku manuaalisesti.

Huomautus: Jos laite pyytää tunnuskoodia laiteparin muodostamista varten, näppäile 0000.

Kun Bose-järjestelmästä kuuluu merkkiääni, laiteparin muodostaminen on onnistunut.