Bluetooth®-laiteparin muodostaminen

Kaiuttimien pariliitosluetteloon voi tallentaa enintään kahdeksan mobiililaitetta. Voit yhdistää kaiuttimen laitteeseesi myös Bose Connect ‑sovelluksella.

Bluetooth-laiteparin muodostaminen:

Kytke kaiuttimeen virta ja pidä Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä ja kuulet ilmoituksen "Ready to connect" (Valmis yhdistämään) (jos ääni-ilmoitukset ovat käytössä).

Kun painat Bluetooth-painiketta uudelleen, laite siirtyy yhteystilaan (valo vilkkuu valkoisena) ja sitten löydettävään tilaan (valo vilkkuu sinisenä).

Kaiutin on löydettävissä viiden minuutin ajan tai kunnes Bluetooth-yhteys on muodostettu.

Revolve-kaiuttimen yläosan Bluetooth-painike.

Kytke yhdistettävän laitteen Bluetooth-yhteys päälle. Tämä toiminto löytyy yleensä laitteen asetusvalikosta.

Valitse mobiililaiteluettelosta Bose Revolve SoundLink -kaiutin.

Kun yhteys on muodostettu, kuulet äänikehotteen ”Connected to <mobile device name>” (Yhdistetty: <mobiililaitteen nimi>) ja Bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena.

Laiteparin muodostaminen muiden mobiililaitteiden kanssa:

Pidä Bluetooth®-painiketta painettuna, kunnes Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä ja kuulet ilmoituksen ”Ready to connect another device” (Valmis muodostamaan toisen laiteparin).

Yhdistä laite kaiuttimeen seuraamalla yllä olevia ohjeita.

Voit tallentaa enintään kahdeksan mobiililaitetta kaiuttimen laitepariluetteloon, ja kaiutin voi olla aktiivisesti yhteydessä kahteen mobiililaitteeseen kerrallaan.
Ääntä voi kuunnella vain yhdestä laitteesta kerrallaan.

Laitteen tunnistaminen ja siirtyminen yhdistetystä laitteesta toiseen

Paina  Bluetooth®-painiketta, niin kuulet parhaillaan yhdistettyinä olevat laitteet.

Pysäytä äänentoisto ensimmäisessä laitteessa.

Aloita äänentoisto toisessa laitteessa.

Yhteyden katkaiseminen:

Poista laitteen Bluetooth-ominaisuus käytöstä.

Jos mobiililaite tukee yhteyden muodostamista NFC-toiminnolla, vie mobiililaitteen NFC-kosketuspiste kiinni kaiuttimen keskelle yläosaan. Kohdealue on Bose-logo.

Yhteyden muodostaminen uudelleen:

Kun kaiuttimeen kytketään virta, se yrittää muodostaa yhteyden kahteen viimeksi yhdistettynä olleeseen laitteeseen. Laitteiden on oltava kantoalueella, ja niiden virran tulee olla kytketty. Jos mobiililaite tukee yhteyden muodostamista NFC-toiminnolla, vie mobiililaitteen NFC-kosketuspiste kiinni kaiuttimen yläosaan. Kohdealue on Bose-logo.