Bluetooth®-laiteparin muodostaminen

Bluetooth-laiteparin muodostaminen:

Varmista, että kaiuttimeen on kytketty virta, ja pidä sitten Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes kuulet Valmis yhdistämään -ilmoituksen ja Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä

Kytke yhdistettävän laitteen Bluetooth-yhteys päälle. Tämä toiminto löytyy yleensä laitteen asetusvalikosta.

Valitse kaiutin laiteluettelosta

Kun laitepari on muodostettu, kuulet ilmoituksen "Connected to <X>" (Yhdistetty laitteeseen X ,) ja Bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena.

Kaiuttimien pariliitosluetteloon voi tallentaa enintään kahdeksan mobiililaitetta.

Laiteparin muodostaminen muiden mobiililaitteiden kanssa:

Pidä Bluetooth®-painiketta painettuna, kunnes Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä ja kuulet ilmoituksen "Ready to pair another device" (Valmis muodostamaan toisen laiteparin).

Yhdistä laite kaiuttimeen seuraamalla ylläolevia ohjeita.

Voit tallentaa enintään kahdeksan mobiililaitetta kaiuttimen laitepariluetteloon, ja kaiutin voi olla aktiivisesti yhteydessä kahteen mobiililaitteeseen kerrallaan.
Ääntä voi kuunnella vain yhdestä laitteesta kerrallaan.

Laitteen tunnistaminen ja siirtyminen yhdistetystä laitteesta toiseen

Paina  Bluetooth®-painiketta, niin kuulet parhaillaan yhdistettyinä olevat laitteet.

Pysäytä äänentoisto ensimmäisessä laitteessa.

Aloita äänentoisto toisessa laitteessa.

Yhteyden katkaiseminen:

Poista laitteen Bluetooth-ominaisuus käytöstä.

Yhteyden muodostaminen uudelleen:

Kun kaiuttimeen kytketään virta, se yrittää muodostaa yhteyden kahteen viimeksi yhdistettynä olleeseen laitteeseen. Laitteiden on oltava enintään 9 m etäisyydellä, ja niiden virran tulee olla kytketty.