Bluetooth®-laiteparin muodostaminen

Näin muodostat laiteparin Bluetooth-laitteen ja SoundLink-kaiuttimen välille:

Kytke yhdistettävän laitteen Bluetooth-yhteys päälle. Tämä toiminto löytyy yleensä laitteen asetusvalikosta.

Pidä painettuna SoundLink-kaiuttimen Bluetooth-painiketta, kunnes sen Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua hitaasti sinisenä.

Avaa yhdistettävän laitteen Bluetooth-asetukset ja valitse laiteluettelosta Bose SoundLink.

Huomautus: Jos SoundLink-kaiutinta ei näy luettelossa, saatat saada sen näkyviin valitsemalla laitteen Bluetooth-asetuksista Hae tai Etsi.

Jos Bluetooth-laite pyytää tunnuslukua, näppäile luomasi tunnusluku. Jos et ole määrittänyt salasanaa, näppäile 0000 (neljä nollaa) ja paina OK-painiketta.

If the device asks you to accept the connection or allow access to your contacts, choose to accept (access to contacts is useful for the speakerphone feature)

Kun laitepari on muodostettu, kuulet merkkiäänen ja Bluetooth-merkkivalo palaa tasaisesti valkoisena.

SoundLink-kaiuttimesi muistaa kahdeksan viimeistä laiteparina ollutta laitetta. Kun haluat seuraavan kerran yhdistää laitteen, joka on jo aiemmin ollut laiteparina, aktivoi laitteen Bluetooth-yhteys, kytke SoundLink-kaiuttimeesi virta ja odota yhdistämisestä kertovaa merkkiääntä.

Huomautus: Kaiutin yrittää yhdistää kaikkiin sen muistissa oleviin laitteisiin viimeisimpänä yhdistetystä alkaen. Siksi voikin kestää hieman pidempään, että se saa yhteyden laitteeseen, jota ei ole yhdistetty vähään aikaan. Jos aiemmin laitepariksi muodostettuun laitteeseen ei saada yhteyttä, tarkista, että kaiuttimen Bluetooth-merkkivalo vilkkuu valkoisena. Jos merkkivalo vilkkuu sinisenä, paina kaiuttimen Bluetooth-painiketta. Tämän jälkeen valo vilkkuu valkoisena.