90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Bluetooth®-laiteparin muodostaminen

laitepari muodostetaan, kun kaksi bluetooth-laitetta on yhteydessä toisiinsa. tämän yhteyden tiedot tallennetaan laitteiden muistiin. kun laitteesta ja soundlink® colour bluetooth -kaiuttimesta on kerran muodostettu laitepari, sitä ei tarvitse tehdä uudelleen. kaiutin voidaan määrittää pariksi enintään kahdeksan bluetooth-laitteen kanssa. se voidaan kuitenkin yhdistää enintään kahteen äänilaitteeseen kerrallaan.

Muodosta laitepari Bluetooth-laitteen kanssa näin:

kytke bluetooth-laitteen ja soundlink® colour -kaiuttimen virta ja aseta kaiutin löydettävään tilaan painamalla sen bluetooth-painiketta. kaiuttimen bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä löydettävän tilan merkiksi.

Bluetooth

aseta bluetooth-laite löydettävään tilaan. laite voi nyt havaita soundlink® colour -kaiuttimen.

siirry laitteen bluetooth-laiteluetteloon. valitse luettelosta "bose colour soundlink".

jos bluetooth-laite pyytää tunnuslukua, näppäile 0000 (4 nollaa) ja paina ok. jotkin laitteet pyytävät hyväksymään yhteyden.

kaiutin ilmaisee laiteparin muodostuksen merkkiäänellä, ja bluetooth-merkkivalo palaa tasaisesti valkoisena.

Voit muodostaa yhteyden aiemmin pariksi määritettyyn laitteeseen näin:

kytke kaiuttimen virta painamalla virtapainiketta. bluetooth-merkkivalo vilkkuu valkoisena.

Virta

ota mobiililaitteessa bluetooth-yhteys käyttöön, ellei se ole jo käytössä. kaiutin ilmaisee laiteparin muodostuksen merkkiäänellä, ja bluetooth-merkkivalo palaa tasaisesti valkoisena.

huomautus: jos kaiutin on löydettävässä tilassa (merkkivalo vilkkuu sinisenä) ja haluat palata yhdistämistilaan, paina bluetooth-painiketta. merkkivalo vilkkuu valkoisena, ja soundlink® colour -kaiutin siirtyy yhdistämistilaan.

Bluetooth

Kaiuttimen muisti

soundlink® colour -kaiuttimen muistiin voidaan tallentaa enintään kahdeksan pariksi määritetyn laitteen tiedot. kun muisti on jo täynnä ja uusi laitepari muodostetaan, uuden laitteen tiedot korvaavat vanhimman muistiin lisätyn laitteen tiedot.

voit poistaa kaikkien laitteiden tiedot kaiuttimen muistista painamalla kaiuttimen bluetooth-painiketta noin 10 sekuntia, kunnes kuuluu äänikehote tai -merkki. kaikkien bluetooth-laitteiden tiedot poistetaan kaiuttimen muistista, ja soundlink® colour -kaiuttimen voi taas havaita muilla laitteilla.

Bluetooth

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.