TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Bluetooth®-laiteparin muodostaminen

pidä kaukosäätimen bluetooth-painiketta painettuna, kunnes bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä.

ota laitteessa bluetooth käyttöön.

valitse laiteluettelosta bose solo -järjestelmä.

kun laitepari on muodostettu, bose solo -järjestelmä näkyy laiteluettelossa yhdistettynä. järjestelmästä kuuluu merkkiääni, ja bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.