Laiteparin muodostaminen kuulokemikrofonista ja laitteesta

bluetooth®-laite ja bosen kuuloke täytyy ensin määrittää laitepariksi, jotta ne toimisivat yhdessä. muodosta bluetooth®-laitteesta ja bosen bluetooth®-kuulokkeesta laitepari näin:

Siirrä kuulokkeen pohjassa oleva virtakytkin ON-asentoon niin, että vihreä väri tulee näkyviin.

aseta kuuloke löydettävään tilaan painamalla puhelupainiketta noin viisi sekuntia. bluetooth®-merkkivalo vilkkuu hitaasti.

Puhelu

Bluetooth®-merkkivalo

Huomautus: Kun kuulokkeeseen kytketään virta ensimmäistä kertaa, se siirtyy saman tien löydettävään tilaan.

kytke bluetooth®-laitteeseen virta ja varmista, että siinä on bluetooth® käytössä.

etsi laitteessa bluetooth®-laiteluettelo ja valitse "bose bt2".

jos bluetooth®-laite kysyy tunnuslukua, näppäile 0000 ja paina ok. jotkin laitteet saattavat myös pyytää hyväksymään yhteyden.

kun laitteet on yhdistetty toisiinsa, kuulokkeiden bluetooth®-merkkivalo vilkkuu ja palaa sitten sinisenä yhteyden merkiksi. valo sammuu 10 sekunnin kuluttua, kun laitepari on muodostettu.