Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.

Pariliitoksen muodostaminen kuulokkeiden ja laitteen välille (sisältää videon)

Liittyy tuotteisiin:

Laite yhdistetään kuulokkeisiin seuraavasti:

Liu'uta oikeassa kuulokekuvussa oleva virta-/Bluetooth®-painike Bluetooth-symbolin kohdalle ja pidä sitä tässä asennossa, kunnes kuulet ääni-ilmoituksen "Ready to pair" (Valmis pariliitokseen) tai Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä.

Varmista, että mobiililaitteen Bluetooth-toiminto on käytössä (Bluetooth-valikko on yleensä asetusvalikossa).

Valitse laiteluettelosta "Bose OE SoundLink".

Kuulet ääni-ilmoituksen "Connected to <laitteen nimi>" (Yhdistetty laitteeseen <laitteen nimi>), tai Bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena.

Huomautus: Katso mobiililaitteesi käyttöoppaasta lisätietoa sen yhdistämisestä ja pariliitosten muodostamisesta.