Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.

Pariliitos kuulokkeiden ja laitteen välille

Laite yhdistetään kuulokkeisiin seuraavasti:

siirrä oikeassa kuulokekuvussa oleva virta-/bluetooth®-painike ylimpään asentoonsa bluetooth-symbolin kohdalle ja odota, kunnes kuulet ääni-ilmoituksen "ready to pair" (valmis luomaan pariliitoksen) tai bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä.

varmista, että mobiililaitteen bluetooth-toiminto on käytössä. ( bluetooth-valikko sijaitsee yleensä asetukset-valikossa.)

Valitse laiteluettelosta "Bose AE2 SoundLink".

kuulet ääni-ilmoituksen "connected to <laitteen nimi>" (yhdistetty laitteeseen x) tai bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena.

Huomautus: Katso mobiililaitteesi käyttöoppaasta lisätietoa sen yhdistämisestä ja pariliitosten muodostamisesta.