Pariliitos kuulokkeiden ja laitteen välille

Yhdistä laite kuulokkeisiin seuraamalla ohjeita. Voit myös määrittää asetukset ja käyttää lisäominaisuuksia lataamalla Bose Connect -sovelluksen:

Liu'uta oikeassa kuulokekuvussa oleva virtapainike Bluetooth®-symbolin kohdalle ja pidä sitä tässä asennossa, kunnes kuulet ääni-ilmoituksen "Ready to pair" (Valmis pariliitokseen). Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä. Kuulokkeet ovat nyt löydettävissä.

SoundLink-kuulokkeiden oikea korvakuppi, joka havainnollistaa virtapainikkeen liikettä

Ota Bluetooth käyttöön laitteesi Bluetooth-asetuksista ja etsi kuulokkeesi kohdasta Laitteet. Käyttöjärjestelmästäsi riippuen sinun on ehkä valittava Liitä uusi laite tai vastaava toiminto.

Valitse laiteluettelosta Bose AE2 SoundLink. Kuulet ilmoituksen "Connected to <device name>" (Yhdistetty laitteeseen ) ja Bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena. Jos sinulta pyydetään tunnuskoodia, näppäile 0000 ja paina OK.

Kuulokkeiden muistiin voi tallentaa kahdeksan laitteen tiedot. Kun kuulokkeet käynnistetään, ne yhdistävät automaattisesti kahteen ensimmäiseen muistissa olevaan laitteeseen – esimerkiksi tablettiin ja puhelimeen.

Yhdistäminen tietokoneeseen

Windows-tietokoneeseen yhdistäessä laitteiden pariliitosluettelossa voi näkyä kaksi kuvaketta (laitekuvake ja kuulokekuvake). Valitse kuulokekuvake.