90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Pariliitos kuulokkeiden ja laitteen välille

Yhdistä laite kuulokkeisiin seuraamalla ohjeita. Voit myös määrittää asetukset ja käyttää lisäominaisuuksia lataamalla Bose Connect -sovelluksen:

Liu'uta oikeassa kuulokekuvussa oleva virtapainike Bluetooth®-symbolin kohdalle ja pidä sitä tässä asennossa, kunnes kuulet ääni-ilmoituksen "Ready to pair" (Valmis pariliitokseen). Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä. Kuulokkeet ovat nyt löydettävissä.

SoundLink-kuulokkeiden oikea korvakuppi, joka havainnollistaa virtapainikkeen liikettä

Ota Bluetooth käyttöön laitteesi Bluetooth-asetuksista ja etsi kuulokkeesi kohdasta Laitteet. Käyttöjärjestelmästäsi riippuen sinun on ehkä valittava Liitä uusi laite tai vastaava toiminto.

Valitse laiteluettelosta Bose AE2 SoundLink. Kuulet ilmoituksen "Connected to <device name>" (Yhdistetty laitteeseen ) ja Bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena. Jos sinulta pyydetään tunnuskoodia, näppäile 0000 ja paina OK.

Kuulokkeiden muistiin voi tallentaa kahdeksan laitteen tiedot. Kun kuulokkeet käynnistetään, ne yhdistävät automaattisesti kahteen ensimmäiseen muistissa olevaan laitteeseen – esimerkiksi tablettiin ja puhelimeen.

Yhdistäminen tietokoneeseen

Windows-tietokoneeseen yhdistäessä laitteiden pariliitosluettelossa voi näkyä kaksi kuvaketta (laitekuvake ja kuulokekuvake). Valitse kuulokekuvake.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.