Pariliitos kuulokkeiden ja toisen laitteen välille

Toinen laite yhdistetään kuulokkeisiin seuraavasti:

siirrä oikeassa korvakupissa oleva virta-/bluetooth®-painike ylimpään asentoonsa bluetooth-symbolin kohdalle ja odota, kunnes kuulet ääni-ilmoituksen "ready to pair another device" (valmis luomaan pariliitoksen uuteen laitteeseen) tai bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä.

varmista, että mobiililaitteen bluetooth-toiminto on käytössä. ( bluetooth-valikko sijaitsee yleensä asetukset-valikossa.)

Valitse laiteluettelosta "Bose OE SoundLink".

kuulet ääni-ilmoituksen "connected to <laitteen nimi>" (yhdistetty laitteeseen x) tai bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena.

Huomautus: Katso mobiililaitteesi käyttöoppaasta lisätietoa sen yhdistämisestä ja pariliitosten muodostamisesta.