Stereo- ja juhlatila

Voit yhdistää Bose-kaiuttimet pariliitännällä ja käyttää seuraavia tiloja Bose Connect -sovelluksen avulla (suositus) tai kaiuttimien ohjauspainikkeilla:

• Juhlatila (vasen ja oikea kaiutin yksiäänisesti)
  • Stereotila (vasen ja oikea kaiutin erikseen)

Katso Bosen käyttöohjeesta, tukeeko toissijainen kaiutin näitä tiloja.

Juhla- ja stereotilan käyttäminen Bose Connect -sovelluksella

Käynnistä molemmat kaiuttimet.

Varmista, että ainakin toinen kaiuttimista on yhdistetty mobiililaitteeseen.

Valitse Connect-sovelluksessa ruudun alalaidasta juhlatilakuvake.

Valitse JATKA.

Odota, että kaiuttimet muodostavat yhteyden. Kun yhteys on muodostettu, juhlatila on käytössä.

Vaihda stereotilaan valitsemalla STEREO (L/R).

Vaihda takaisin juhlatilaan valitsemalla STEREO (L/R) uudelleen.

Juhlatilan käyttö manuaalisesti

Varmista, että molempiin kaiuttimiin on kytketty virta.

Varmista, että kaiutin on Bluetooth®-yhteydessä mobiililaitteen kanssa.

Paina mobiililaitteeseen yhteydessä olevan kaiuttimen Bluetooth-painiketta  ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta (+)  samanaikaisesti.

Vapauta painikkeet, kun kuulet ilmoituksen: "Press the Bluetooth and volume down buttons simultaneously on a second Bose device" (Paina toisen Bose-laitteen Bluetooth-painiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta)

Paina toisen kaiuttimen Bluetooth-painiketta  ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta (–)  samanaikaisesti.

Vapauta painikkeet, kun kuulet kaiuttimen ilmoitusäänen. Kymmenen sekunnin kuluttua kuulet molemmista kaiuttimista ilmoituksen "Party mode" (Juhlatila). Juhlatila on valittu. Voit nyt soittaa mobiililaitteellasi musiikkia yksiäänisesti kahdesta kaiuttimesta.

Stereotilan käyttö manuaalisesti

Paina jommankumman kaiuttimen Bluetooth-painiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta   samanaikaisesti.

Vapauta painikkeet, kun kuulet ilmoituksen "Stereo mode" (Stereotila). Kuulet vasemmasta kaiuttimesta ilmoituksen "Left" (Vasen) ja oikeasta kaiuttimesta ilmoituksen "Right" (Oikea). Stereotila on valittu. Voit nyt soittaa mobiililaitteellasi musiikkia stereona.

Määritä juhlatilan asetukset Seuraa ylläolevia ohjeita

Siirry juhlatilasta stereotilaan painamalla Bluetooth-painiketta  ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta   samanaikaisesti.

Kytke juhlatila tai stereotila pois päältä seuraavilla tavoilla:

• Pidä kaiuttimen Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes kuulet ilmoituksen "Bose speakers unlinked" (Bose-kaiutinten välinen linkki on katkaistu)
  • Pidä monitoimipainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta  painettuina, kunnes kuulet ilmoituksen "Bose speakers unlinked" (Bose-kaiutinten välinen yhteys on katkaistu)
  • Katkaise virta painamalla virtapainiketta