Pariliitoksen muodostaminen useisiin puhelimiin

monipisteominaisuuden avulla bose® bluetooth® -kuuloke voi olla yhteydessä kahteen matkapuhelimeen samanaikaisesti. voit siis kuulokkeen avulla esimerkiksi vastata puheluihin sekä henkilökohtaisesta että työkäyttöön tarkoitetusta matkapuhelimesta.

ennen monipistetoiminnon käyttöönottoa vähintään yhden bluetooth®-laitteen tulisi olla tallennettuna kuulokkeen pariliitosluetteloon. lisätietoa bluetooth®-laitteen tallentamisesta pariliitosluetteloon on osiossa laiteparin muodostaminen kuulokemikrofonista ja laitteesta.

monipistetoiminnon käyttöönotto ja asetusten säätäminen:

Siirrä kuulokkeen pohjassa oleva virtakytkin ON-asentoon niin, että vihreä väri tulee näkyviin.

poista bluetooth® käytöstä kaikissa bluetooth®-laitteissa, joista on jo muodostettu pariliitos kuulokkeisiin. bluetooth®-merkkivalo vilkkuu nopeasti (kerran sekunnissa) sen merkiksi, että yhteys liitospariin on katkennut.

pidä kuulokkeiden päällä olevia äänenvoimakkuus +- ja puhelupainikkeita yhtä aikaa painettuina viiden sekunnin ajan, jotta monipistetila kytkeytyy käyttöön. bluetooth®-merkkivalo vilkkuu hitaasti (kerran kahdessa sekunnissa).

Äänenvoimakkuus +

Puhelupainike

ota bluetooth® käyttöön uudessa liitettävässä puhelimessa. eri puhelinmallien toiminnot voivat vaihdella. katso lisätietoja bluetooth®-laitteesi käyttöoppaasta.

etsi bluetooth®-laiteluettelo puhelimen bluetooth®-valikosta. valitse "bose bt1". jos sitä ei näy, hae lähistöllä olevia bluetooth-laitteita manuaalisesti. kun yhteyttä muodostetaan, kuulokkeen bluetooth®-merkkivalo vilkkuu, minkä jälkeen se palaa sinisenä sen merkiksi, että yhteys on muodostettu. ensimmäisen pariliitoksen muodostamisen jälkeen merkkivalo sammuu 30 sekunnin kuluttua. jos matkapuhelin pyytää tunnusta, näppäile 0000 ja paina ok. jotkin puhelimet saattavat myös pyytää hyväksymään yhteyden.

Katkaise kuulokkeesta virta.

ota bluetooth® käyttöön molemmissa puhelimissa.

Kytke kuulokkeeseen virta.

kuuloke tunnistaa bluetooth®-laitteet tärkeysjärjestyksessä. oletuksena on, että ensin kytketty bluetooth®-laite on ensisijainen ja toisena kytketty bluetooth®-laite toissijainen. voit tarkistaa tärkeysjärjestyksen kaksoisnapsauttamalla puhelupainiketta, jolloin ensisijainen laite soittaa puhelun. kun tärkeysjärjestys on määritetty, toiminnot määräytyvät seuraavasti:

Puhelupainike

Puhelun soittaminen

Ensisijainen laite

kuulokkeen puhelupainikkeen painaminen aktivoi äänikomennot (jos ne ovat käytössä).

Puhelupainike

Puheluita voi soittaa myös manuaalisesti.

Toissijainen laite

Puheluita voi soittaa vain manuaalisesti. Kun puhelu on aloitettu manuaalisesti, laite muuttuu ensisijaiseksi.

Puheluun vastaaminen

Ensisijainen laite

Soittoääni kuuluu kuulokkeesta

puheluun vastataan painamalla puhelupainiketta.

Puhelupainike

Toissijainen laite

Soittoääni ei kuulu kuulokkeesta

puheluun vastataan painamalla puhelupainiketta. kun puhelu on yhdistetty, laite muuttuu ensisijaiseksi.

Puhelupainike

Jos jommastakummasta puhelimesta katkaistaan virta, ensisijaiseksi tulee se puhelin, johon jää virta.