Pariliitoksen muodostaminen ja yhdistäminen Mac®-tietokoneeseen

Pariliitoksen muodostaminen ja yhdistäminen Mac-tietokoneeseen:

Varmista, ettei Mac-tietokoneessa ole pariliitosta mihinkään muuhun Bluetooth®-äänilaitteeseen. Jos tietokoneessa on Mac-merkkinen Bluetooth-näppäimistö ja -hiiri, niitä ei tarvitse kytkeä irti. Ohjeet aiempien pariliitosten irti kytkemiseen ovat kohdassa Laiteparien poistaminen Mac-tietokoneella.

Kytke SoundLink®-kaiuttimeen virta ja pidä kaiuttimen Bluetooth-painiketta painettuna viiden sekunnin ajan. Bluetooth-merkkivalo sykkii hitaasti noin sekunnin välein. SoundLink®-kaiutin pysyy tässä tilassa 20 minuuttia tai Bluetooth-yhteyden muodostamiseen asti.

Kytke Mac-tietokoneeseen virta ja napsauta Apple®-kuvaketta (valikko) näytön vasemmassa yläkulmassa.

Valitse Apple-valikosta System Preferences... (Järjestelmäasetukset).

Siirry osioon Internet & Wireless (Langaton) ja napsauta Bluetooth-kuvaketta

Hae Bluetooth-valikosta Bluetooth-laitteita napsauttamalla Set Up New Device (Asenna uusi laite) -painiketta tai näytön vasemman alareunan ”+”-painiketta.

Valitse Bluetooth Setup Assistant -näytössä Bose SoundLink Wireless Mobile speaker ja valitse CONTINUE (Jatka). Jos laite pyytää PIN-koodia, syötä kenttään 0000.

Kun pariliitos on muodostettu, napsauta Quit (Poistu).

Napsauta Bluetooth-valikon painiketta Advanced… (Lisäasetukset). Jos Bluetooth-valikko ei ole näkyvissä, toimi kohtien 3–5 mukaan.

Valitse OS-versiosi mukaisesti joko Accept Incoming audio requests (Hyväksy saapuvat äänipyynnöt) tai poista valinta kohdasta Reject incoming audio requests (Hylkää saapuvat äänipyynnöt) ja valitse sitten OK.

Napsauta Bluetooth-valikon vasemmassa ylänurkassa olevaa paluupainiketta. Näin pääset takaisin System Preferences (Järjestelmäasetukset) -valikkoon.

Siirry osioon Hardware (Laitteisto) ja napsauta Sound (Äänet) -kuvaketta.

Siirry Sound (Äänet) -valikon Output (Ääni ulos) -välilehdelle ja valitse Bose SoundLink Wireless Mobile speaker äänentoistolaitteeksi.

Sulje äänivalikko napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa punaista painiketta (x).

Viimeistele Bluetooth-yhteys toistamalla ääntä jostain lähteestä (esim. iTunesista®). Tämä vaihe on erityisen tärkeä, jos käyttöliittymä on OS 10.7.x tai sitä uudempi versio.