Pariliitoksen muodostaminen

Kun kielivalinta on tehty, kaiutin voi muodostaa laiteparin mobiililaitteesi kanssa.

• Ota mobiililaitteen Bluetooth®-toiminto käyttöön. Bluetooth-toiminto löytyy yleensä laitteen asetuksista. Aloitusnäytössä asetusvalikon symbolina on usein rataskuvake.
  • Valitse laiteluettelosta ”Bose Mini II SoundLink”. Bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena ja kuulet ääni-ilmoituksen "Connected to [laitteen nimi]" (Yhdistetty laitteeseen X).

Pariliitos toisen mobiililaitteen kanssa

• Pidä Bluetooth-painike painettuna, kunnes Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä ja kuulet ääni-ilmoituksen "Ready to pair another device" (Valmis luomaan pariliitoksen uuteen laitteeseen).
  • Muodosta pariliitos mobiililaitteen ja kaiuttimen välille.

Huomautus: Kun pariliitos on tehty, se tallentuu kaiuttimen pariliitosluetteloon. Laite tallentaa luetteloon korkeintaan kahdeksan mobiililaitetta.