Pariliitoksen muodostaminen Bluetooth®-laitteeseen

Liittyy tuotteisiin:

jos sounddock 10 -järjestelmästä ei ole vielä muodostettu laiteparia yhdenkään bluetooth®-laitteen kanssa, aseta järjestelmän kaksipäinen liitin jännitteiseen vaihtovirtapistokkeeseen ja odota, että bluetooth®-merkkivalo alkaa vilkkua. tämä ilmaisee, että bluetooth®-telakka on löydettävässä tilassa ja valmis pariliitoksen muodostamiseen.

Bluetooth®-merkkivalo

huomautus: telakka on löydettävässä tilassa (enintään 30 minuuttia ensimmäisellä käyttökerralla), kunnes siihen yhdistetään bluetooth®-laite.

pariliitos bluetooth®-laitteen kanssa muodostetaan seuraavasti:

tuo bluetooth®-musiikkilaite (puhelin, mp3-soitin) sounddock 10 -järjestelmän lähelle.

kytke musiikkilaitteen bluetooth® -ominaisuus käyttöön. katso lisätietoja laitteen käyttöoppaasta.

valitse löytyneiden bluetooth®-laitteiden luettelosta "bose sounddock 10".

Jos Bose® SoundDock 10 -järjestelmän tunnusta kysytään, syötä 0000.

kun musiikkilaite vahvistaa yhteyden muodostamisen, bluetooth®-merkkivalo lakkaa vilkkumasta ja jää palamaan.

huomautus: voit käyttää sounddock 10 -järjestelmän kauko-ohjainta yhdistetyn bluetooth®-musiikkilaitteen ohjaamiseen.

jos yhteys bluetooth®-laitteeseen katkeaa liian suuren etäisyyden vuoksi, telakka yrittää automaattisesti muodostaa yhteyden uudelleen (bluetooth®-merkkivalo vilkkuu yhteyttä muodostettaessa). jos sounddock 10 ei pysty palauttamaan yhteyttä viiden minuutin kuluessa, se kytkeytyy pois käytöstä.

Bluetooth®-merkkivalo

Yhteyden katkaiseminen:

paina sounddock 10 -järjestelmän kauko-ohjaimen off-painiketta.

Off

katkaise yhteys bluetooth®-laitteesta.

Yhteyden muodostaminen uudelleen:

kun järjestelmän virta on kytketty pois, voit käynnistää sen painamalla mitä tahansa muuta kaukosäätimen painiketta kuin off tai aux.

Off

AUX

sounddock 10 -järjestelmä yrittää automaattisesti muodostaa yhteyden siihen bluetooth® -laitteeseen, johon yhteys on viimeksi muodostettu.