Bluetooth®-laitteen yhdistäminen

Siirrä virtakytkin Bluetooth-kuvakkeen kohdalle ja pidä sitä paikallaan, kunnes kuulet ilmoituksen "Ready to pair" (Valmis pariliitokseen) tai Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä

Ota Bluetooth-toiminto käyttöön Bluetooth-yhteensopivassa laitteessa
Vinkki: Bluetooth-valikko on yleensä asetusvalikossa.

Valitse laiteluettelosta Bose QuietComfort -kuulokkeet.

Kun pariliitos on muodostettu, kuulet äänikehotteen "Connected to <laitteen nimi>" (Yhdistetty laitteeseen <laitteen nimi>)tai Bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena.

Kun kuulokkeisiin kytketään virta, ne yrittävät muodostaa yhteyden kahteen viimeksi käytettyyn laitteeseen. Varmista, että laitteet ovat kuulokkeiden kantaman sisällä, niihin on kytketty virta ja niiden Bluetooth-yhteys on käytössä.

Yhdistäminen Bose Connect ‑sovelluksella

Ota Bluetooth-yhteys käyttöön laitteessasi.

Käynnistä kuulokkeet.

Jos Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä, tuote on valmis muodostamaan pariliitoksen. Siirry vaiheeseen 3.

Jos Bluetooth-merkkivalo vilkkuu valkoisena, tuote yrittää muodostaa yhteyden aikaisemmin yhdistettyyn laitteeseen. Siirrä virtakytkin Bluetooth-kuvakkeen kohdalle ja pidä sitä paikallaan, kunnes kuulet ilmoituksen "Ready to connect" (Valmis pariliitokseen) tai Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä.

Korvakuppi, jossa näkyy virtakytkin ja liu'utusliike kohti Bluetooth-merkkiä. Lähikuva Bluetooth-merkkivalosta.

Avaa Bose Connect ‑sovellus ja odota, että se etsii käytettävissä olevat Bosen Bluetooth-tuotteet.

Valitse kuulokkeet, jotka haluat yhdistää laitteeseen. Jos sinulla on useampi kuin yksi Bosen Bluetooth-laite, etsi kuulokkeesi pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

Pudota tuotekuvake näytön alalaidassa olevalle "Drag to connect" (Yhdistä pudottamalla) -alueelle.

Android-laitteet: Pariliitos muodostetaan tuotteiden välille. Yhteys on valmis, kun tuotekuvake ja äänenvoimakkuuden liukusäädin näkyvät näytöllä.

Apple-laitteet: Näytössä näkyy ilmoitus, jossa sinua pyydetään valitsemaan Bose-kuulokkeet laitteesi Bluetooth-asetuksista.

Tuote voi pyytää lupaa käyttää yhdistetyn laitteen puhelulokia. Salli puhelulokin käyttö, jotta puhelimen soittajan tiedot ja äänitulo toimivat tuotteen kanssa.