Bluetooth®-laiteparin muodostaminen

Bluetooth-äänilaitteen, kuten älypuhelimen tai tietokoneen, voi yhdistää Bose-tuotteeseesi. Bluetooth-laiteparin muodostaminen:

Paina laitteen yläosassa olevaa Bluetooth-painiketta.

Jos järjestelmän etuosan valopalkki ei välky sinisenä, pidä laitteen Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes valopalkki välkkyy sinisenä ja kuulet äänen.

Valitse pariksi muodostettavassa laitteessa Settings (Asetukset) > Bluetooth ja ota Bluetooth käyttöön.

Valitse laitteen Bluetooth-valikossa Add new device (Lisää uusi laite) tai Search (Haku) tai vastaava vaihtoehto. Odota, kunnes laite etsii lähellä olevat Bluetooth-laitteet.

Valitse löydettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta oma Bose-tuotteesi. Jos laite pyytää salasanaa tai PIN-koodia, syötä kenttään 0000.

Kun yhteys on muodostettu, järjestelmän etuosan valopalkki palaa valkoisena ja kuulet äänen.

Tuotteesi muistaa viimeiset kahdeksan yhdistettyä Bluetooth-laitetta. Muodosta yhteys automaattisesti myöhemmin varmistamalla, että Bluetooth on käytössä laitteessa, ja painamalla kaiuttimen Bluetooth-painiketta.