Laitepariksi määritetyn Bluetooth®-laitteen ja kaiuttimen välille ei muodostu yhteyttä

Toimi seuraavasti:

Jos laite vaatii tunnuslukua, varmista, että olet syöttänyt oikean tunnusluvun.

Varmista, että lähdelaitteen Bluetooth-toiminto on käytössä.

Bluetooth-laite voi olla kantaman ulkopuolella. Siirrä se lähemmäs kaiutinta.

Jos mahdollista, katkaise kaikista muista lähellä sijaitsevista Bluetooth-laitteista virta tai Bluetooth-yhteys.

Nollaa kaiutin: paina mykistyspainiketta 10 sekunnin ajan. Yhteys Bluetooth-laitteeseen katkeaa ja Bose® SoundLink® Mini -kaiuttimesta katkaistaan virta. Käynnistä kaiutin painamalla virtapainiketta ja muodosta yhteys uudelleen.

Mykistys

Poista kaiutin Bluetooth-laiteluettelosta ja muodosta pariliitos uudelleen.

Tyhjennä kaiuttimen muisti ja muodosta uusi pariliitos Bluetooth-laitteen ja kaiuttimen välille. Voit poistaa kaikkien laitteiden tiedot kaiuttimen muistista pitämällä BLUETOOTH-painiketta painettuna noin 10 sekuntia, kunnes kuuluu äänimerkki. Kaikkien Bluetooth-laitteiden tiedot poistetaan kaiuttimen muistista ja Bose® SoundLink® Mini -kaiuttimen voi taas havaita muilla laitteilla.

Bluetooth