90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Bluetooth®-laitteen ja kaiuttimen yhdistäminen ei onnistu

Jos Bluetooth-laite ei muodosta yhteyttä kaiuttimeen, kokeile seuraavia toimenpiteitä yhteyden muodostamiseksi:

Varmista, että Bluetooth-toiminto on käytössä.

Siirrä laite lähemmäs kaiutinta. Bluetooth-yhteyden kantama on noin 10 metriä. Kantama voi olla pienempi, jos signaalin reitillä on häiriötä aiheuttavia rakenteita, kuten seiniä, tai jos alueella on useita Bluetooth-laitteita .

Jos kaiuttimeen on jo liitetty kaksi Bluetooth-laitetta, kytke niistä toisen Bluetooth-toiminto pois käytöstä tai vie se kaiuttimen kantaman ulkopuolelle. Kaiutin muistaa kahdeksan viimeisintä pariliitettyä laitetta, mutta se voi muodostaa yhteyden samanaikaisesti vain kahteen laitteeseen.

Paina Bluetooth-painiketta toistuvasti, kunnes kuulet haluamasi laitteen nimen.

SoundLink Micro -kaiuttimen Bluetooth-painike

Valitse laitteen Bluetooth-asetuksista SoundLink-kaiuttimen kohdalta Unohda tai Poista. Pidä sitten kaiuttimenBluetooth-painiketta painettuna, kunnes Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä. Yritä uudelleen liittää laite pariliitoksella.

Nollaa laite, jota yrität liittää pariliitoksella. Tämän voi tehdä yleensä käynnistämällä laitteen uudelleen tai irrottamalla akun ja/tai virtajohdon minuutin ajaksi.

Nollaa SoundLink-kaiuttimen pariliitettyjen laitteiden muisti painamalla Bluetooth-painiketta, kunnes kuulet äänen ja äänikehotteen (jos käytössä). Kaiuttimen Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä. Yritä muodostaa yhteys laitteen ja kaiuttimen välille uudelleen.

Nollaa -kaiutin kytkemällä siihen virta ja painamalla sitten virtapainiketta 10 sekunnin ajan, kunnes virta katkeaa

Kun tehdasasetukset palautetaan, kaikki laitepariksi muodostetut mobiililaitteet ja kieliasetukset poistetaan kaiuttimesta. Kun tehdasasetukset on palautettu, kytke kaiuttimeen virta ja yritä uudelleen muodostaa pariliitos laitteeseesi.

Yritä muodostaa laitepari toisen laitteen kanssa. Jos toisen laitteen pariliitos onnistuu ongelmitta, ongelma saattaa johtua ensimmäisestä laitteesta.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.