Lisävarusteena saatavan akun käyttö

Voit parantaa SoundLink® Air -järjestelmäsi liikuteltavuutta, kun hankit siihen erikseen myytävän akun. Ota yhteyttä valtuutettuun Bose®-jälleenmyyjääsi tai katso lisätietoja osoitteesta www.Bose.fi. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, löydät yhteystietomme järjestelmäsi mukana toimitetusta pikaoppaasta. Asenna akku noudattamalla akun mukana toimitettuja käyttöohjeita.

VAARA: Käytä ainoastaan aitoa Bosen akkua. Bose ei voi taata muiden valmistajien akkujen turvallisuutta, yhteensopivuutta tai toimivuutta, jos niitä käytetään digitaalisessa SoundLink® Air -musiikkijärjestelmässä.

Akun merkkivalo

Järjestelmän etupaneelissa oleva akun merkkivalo ilmaisee, milloin akku on ladattava. Jos merkkivalo vilkkuu punaisena, akun varausta on jäljellä alle 20 prosenttia. Tämä tarkoittaa, että akku on ladattava.

Suurinta äänenvoimakkuutta käytettäessä täyteen ladattu SoundLink® Air -järjestelmän akku kestää noin kolme tuntia. Akun kesto kuitenkin vaihtelee sen mukaan, millaista musiikkia järjestelmällä toistetaan ja kuinka suurella äänenvoimakkuudella. Voit pidentää akun käyttöaikaa huomattavasti hiljentämällä äänenvoimakkuutta.

Varaustason tarkistaminen manuaalisesti

Akun merkkivalo ei tavallisesti pala, jotta akku ei kulu turhaan. Voit tarkistaa akun varauksen pitämällä virtapainiketta painettuna ja tarkkailemalla akun merkkivalon väriä.

Virtapainike

• Vihreä: > 70 %
  • Keltainen: 20–70 %
  • Vilkkuva punainen: < 20 % (akku on ladattava)

Huomautus: Akku on vaihdettava uuteen, jos valo palaa keltaisena, kun lataus on kestänyt yli 10 tuntia, tai akun käyttöaika heikkenee huomattavasti.

Akunsäästötila

Jos akkua ei ole ladattu eikä SoundLink® Air -järjestelmää ole käytetty yli 14 päivään, järjestelmä siirtyy akunsäästötilaan. Voit aktivoida SoundLink® Air -järjestelmän uudelleen ja ladata akun kytkemällä järjestelmän verkkovirtaan.

Akun lataaminen

Lataa akku kytkemällä virtajohto SoundLink® Air -järjestelmän takana olevaan DC POWER -liitäntään ja toimivaan pistorasiaan. Suositeltu latausaika on 10 tuntia. Akun merkkivalo palaa oranssina, kun akku latautuu. Se sammuu, kun akku on ladattu täyteen.

VAROITUS: Lataa akku täyteen ennen Wi-Fi-yhteyden asennussovelluksen suorittamista tai järjestelmän päivittämistä, mikäli käytät järjestelmää akkuvirralla. Kyseiset toiminnot keskeytyvät, jos akun varaustaso ei ole riittävä. Huomautus: Kun järjestelmä on ollut akkuvirralla käyttämättömänä 30 minuuttia, se siirtyy automaattisesti valmiustilaan ja yhteys Wi-Fi-verkkoon katkeaa. Käynnistä järjestelmä uudelleen painamalla mitä tahansa järjestelmän painiketta.