90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Kuulokkeiden suorituskyvyn optimointi

Noudata seuraavia vinkkejä, jotta kuulokkeesi toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Varmista, että kuulokkeet istuvat hyvin. Kuulokkeiden on tarkoitus muodostaa tiivis kuppi korvien ympärille painamatta kuitenkaan päätä. Säädä istuvuutta asettamalla kuulokkeet paikoilleen ja säätämällä sankoja niin, että molemmat kuulokekuvut ovat korvillasi ja niiden pehmusteet ovat miellyttävästi korvien ympärillä, eivät korvalehtien päällä.

Varmista kuulokekupujen merkinnöistä, että kuulokkeet ovat oikein päin: R = oikea, L = vasen.

Monissa kannettavissa äänilaitteissa on basson tehostustoiminto, joka muuntaa kuulokkeisiin tulevaa äänisignaalia. Patentoidun teknologian ansiosta kuulokkeesi toistavat äänen täysimittaisena, joten basson tehostusta tai muita äänensävyyn vaikuttavia lisätoimintoja ei tarvita. Kannettavan laitteen basson tehostus kannattaa poistaa käytöstä, jotta äänenlaatu olisi mahdollisimman hyvä. Voit myös määrittää taajuuskorjaimen asetuksen tasaiseksi. Basson tehostimen käyttö voi aiheuttaa basson ylikorostumista ja äänen säröilyä.

Akun säästämiseksi kannattaa aina katkaista virta oikeassa korvakupissa sijaitsevasta virtakytkimestä/-painikkeesta, kun kuulokkeita ei enää käytetä.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.