90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Kuulokkeiden suorituskyvyn optimointi

Nosta kuuntelukokemus aivan uudelle tasolle. Näiden vinkkien avulla saat kuulokkeistasi kaiken hyödyn irti.

Varmista, että kuulokkeet istuvat hyvin. Kuulokkeiden on tarkoitus muodostaa tiivis kuppi korvien ympärille painamatta kuitenkaan päätä. Säädä istuvuutta asettamalla kuulokkeet paikoilleen ja säätämällä sankoja niin, että molemmat kuulokekuvut ovat korvillasi ja niiden pehmusteet ovat miellyttävästi korvien ympärillä, eivät korvalehtien päällä.

Varmista kuulokekupujen merkinnöistä, että kuulokkeet ovat oikein päin: R = oikea, L = vasen.

Älä vedä sankoja tai kuulokekupuja liian voimakkaasti ulospäin pukiessasi ja riisuessasi kuulokkeita.

Varmista, että kuulokkeen liitin on kiinnitetty kunnolla liitäntään tai sovittimeen. Jos liitin ei ole kunnolla kiinni, ääni saattaa kuulua monoäänenä.

Monissa kannettavissa äänilaitteissa on basson tehostustoiminto, joka muuntaa kuulokeliitäntään tulevaa äänisignaalia. Patentoidun teknologian ansiosta kuulokkeesi toistavat äänen täysimittaisena, joten basson tehostusta tai muita äänensävyyn vaikuttavia lisätoimintoja ei tarvita. Parhaan mahdollisen äänenlaadun saavuttamiseksi kannettavan äänilaitteen basson tehostus kannattaa kytkeä pois käytöstä. Basson tehostimen käyttö voi aiheuttaa basson ylikorostumista ja äänen säröilyä.

Akun säästämiseksi kannattaa aina katkaista virta oikeassa kuulokekuvussa sijaitsevasta virtakytkimestä, kun kuulokkeita ei enää käytetä.

Kun et käytä kuulokkeitasi, säilytä niitä sekä niiden jatkojohtoa ja sovittimia suojakotelossa. Kuulokekuvut taitetaan säilytyksen ajaksi seuraavasti: Pidä vasenta (L) kuulokekupua vasemmassa kädessäsi ja oikeaa (R) kupua oikeassa kädessäsi. Käännä varovasti peukaloitasi toisiaan kohti niin, että kumpikin kupu kääntyy 90 astetta. Kun kuulokkeet ovat suojakotelossa, säilytä koteloa turvallisessa paikassa, jossa se ei joudu puristuksiin tai vahingoitu muuten.

Varmista, ettei kuulokkeiden johto ole katkennut tai hankautunut. Irrota johto varovasti äänilaitteesta tai kuulokekuvusta. Älä vedä suoraan johdosta vaan irrota se tarttumalla kuulokeliittimen päästä tai äänenvaimentimesta ja vetämällä sitten varovasti.

Jos kuulokkeet tarvitsevat puhdistusta, pyyhi ulkopinnat hellävaraisesti kostealla liinalla. Huolehdi siitä, ettei kuulokkeisiin pääse kosteutta pistokeaukkojen tai kuulokekupujen kautta. Huolehdi myös siitä, ettei kuulokeaukkoihin mene likaa tai roskaa. Älä käytä paineilmaa tai imurointia kuulokkeiden sisäpuolen puhdistamiseen. Jos pehmusteet likaantuvat, pyyhi ne hellävaraisesti kostealla liinalla ja huolehdi siitä, ettei kuulokekupuun pääse likaa eikä kosteutta. Älä käytä pehmusteiden puhdistamiseen mitään puhdistusaineita.

Pidä kuulokkeiden liitin ja sovittimet puhtaina pyyhkimällä ne hellävaraisesti puhtaalla, kuivalla liinalla.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.