Äänen optimointi

Liittyy tuotteisiin:

• SoundDock® XT -kaiutin

Varmista, että iPodin® tai iPhonen® taajuuskorjaimen asetuksena on Flat (Tasainen) tai Off (Pois). Taajuuskorjaimen asetus vaikuttaa järjestelmään liitetyn laitteen äänentoistoon. Järjestelmä on suunniteltu käytettäväksi taajuuskorjaimen asetuksella Flat (Tasainen) tai Off (Pois). Useimpia iPodin ja iPhonen taajuuskorjaimen asetuksia voi mukauttaa seuraavasti:

• Valitse päävalikossa Settings (Asetukset).
  • Valitse Music (Musiikki).

Huomautus: Kaikissa vanhoissa laitteissa ei ole Music (Musiikki) -vaihtoehtoa. Siirry siinä tapauksessa seuraavaan vaiheeseen.
  • Valitse EQ (Taajuuskorjain).
  • Valitse Flat (Tasainen) tai Off (Pois).

Katso lisätietoja iPodin tai iPhonen käyttöoppaasta.