Saat tuotteet ennen joulua, kun tilaat viimeistään 19.
 

Äänen optimointi

Liittyy tuotteisiin:

Äänilähteen äänentoiston optimoiminen:

Säädä äänilaitteen äänenvoimakkuus aluksi hiljaiseksi ja suurenna äänenvoimakkuutta vähitellen.

Varmista, että laitteen äänilähtö on tasapainossa keskellä siten, että ääni kuuluu yhtä voimakkaana molemmissa korvissa. Kaikissa laitteissa ei ole tätä toimintoa. Katso äänilaitteen käyttöoppaasta tarvittaessa lisätietoja äänitasapainosta, taajuuskorjauksesta ja äänensävyn säädöstä.

Aseta taajuuskorjauksen, basson tehostuksen ja äänen parannustoimintojen asetukseksi Off (Pois) tai Flat (Tasainen), jos toiminnot ovat käytettävissä. Katso laitteen käyttöoppaasta tarvittaessa lisätietoja äänitasapainosta, taajuuskorjauksesta ja äänensävyn säädöstä.

Kun poistat äänen parannustoiminnot käytöstä, suurenna äänenvoimakkuutta vähitellen ja lisää bassoa ja diskanttia vain tarvittaessa.

Kuulokkeissa on Bosen ainutlaatuinen akustinen TriPort®-kuulokerakenne. Se tuottaa täyteläisen äänentoiston ilman sähköisen signaalin keinotekoista tehostusta. Taajuuskorjaimen, basson tehostuksen ja muiden äänen parannustoimintojen käyttö saattaa ylikorostaa ylä- ja alaääniä ja aiheuttaa säröä suurilla äänenvoimakkuuksilla.

Oliko tästä hyötyä?

Lähetä

Kiitos kommenteistasi.