Ilmainen toimitus ja palautus
 

Äänen optimointi

Liittyy tuotteisiin:

Äänilähteen äänentoiston optimoiminen:

  • Säädä äänilaitteen äänenvoimakkuus aluksi hiljaiseksi ja suurenna äänenvoimakkuutta vähitellen.
  • Varmista, että laitteen äänilähtö on tasapainossa keskellä siten, että ääni kuuluu yhtä voimakkaana molemmissa korvissa. Kaikissa laitteissa ei ole tätä toimintoa. Katso äänilaitteen käyttöoppaasta tarvittaessa lisätietoja äänitasapainosta, taajuuskorjauksesta ja äänensävyn säädöstä.
  • Aseta taajuuskorjauksen, basson tehostuksen ja äänen parannustoimintojen asetukseksi Off (Pois) tai Flat (Tasainen), jos toiminnot ovat käytettävissä. Katso laitteen käyttöoppaasta tarvittaessa lisätietoja äänitasapainosta, taajuuskorjauksesta ja äänensävyn säädöstä.
  • Kun poistat äänen parannustoiminnot käytöstä, suurenna äänenvoimakkuutta vähitellen ja lisää bassoa ja diskanttia vain tarvittaessa.

Kuulokkeissa on Bosen ainutlaatuinen akustinen TriPort®-kuulokerakenne. Se tuottaa täyteläisen äänentoiston ilman sähköisen signaalin keinotekoista tehostusta. Taajuuskorjaimen, basson tehostuksen ja muiden äänen parannustoimintojen käyttö saattaa ylikorostaa ylä- ja alaääniä ja aiheuttaa säröä suurilla äänenvoimakkuuksilla.

Oliko tästä hyötyä?

Lähetä

Kiitos kommenteistasi.