Akkukäyttö

Suurinta äänenvoimakkuutta käytettäessä täyteen ladattu akku kestää noin kolme tuntia. Akun kesto kuitenkin vaihtelee sen mukaan, millaista musiikkia järjestelmällä toistetaan ja kuinka suurella äänenvoimakkuudella. Voit pidentää akun käyttöaikaa huomattavasti hiljentämällä äänenvoimakkuutta.

Bose®-järjestelmän akun tilan merkkivalo kertoo, milloin akku on ladattava. Lisätietoja akun lataamisesta on kohdassa Akun lataaminen.

Varaustason tarkistaminen manuaalisesti

Akun merkkivalo ei tavallisesti pala, jotta akku ei kulu turhaan. Pitämällä kaukosäätimen OFF-painiketta painettuna voit tarkistaa varaustason akun merkkivalon värin perusteella.

Off

• Vihreä: > 70 %
  • Keltainen: 20–70 %
  • Vilkkuu punaisena: < 20 % (akku on ladattava)

Milloin akku on vaihdettava

Akku on vaihdettava, kun:

• akun tilamerkkivalo palaa edelleen keltaisena latauksen kestettyä 10 tuntia
  • akun käyttöaika heikkenee huomattavasti.

Akunsäästötila

Jos SoundLink®-järjestelmää ei ole käytetty eikä kytketty verkkovirtaan yli 14 päivään, se siirtyy akunsäästötilaan. Järjestelmä on akunsäästötilassa, kun se otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön. Voit aktivoida järjestelmän uudelleen ja ladata akun kytkemällä järjestelmän verkkovirtaan.