Kaiuttimesta ei kuulu ääntä

Jos kaiuttimesi ei toista ääntä lainkaan, kokeile ratkaista ongelma seuraavasti:

Varmista, että järjestelmän äänenvoimakkuus on tarpeeksi suuri. Lisää äänenvoimakkuutta kaukosäätimellä. Kaiuttimen etupuolella olevan LED-valon pitäisi vilkkua, kun järjestelmä vastaanottaa kaukosäätimen komennon.

Varmista, että kaiuttimen televisioon yhdistävä kaapeli on kunnolla kiinni molemmissa päissä.

Jos yrität kuunnella televisiosta tulevaa ääntä, varmista, että television äänilähtö on asetettu oikein. Hae television asetusvalikosta ääniasetukset ja etsi television kaiuttimien tai äänilähdön asetukset. Voit joutua poistamaan television kaiuttimet käytöstä ja valitsemaan äänilähdöksi kiinteät tai ulkoiset kaiuttimet.

Huomautus: Jos televisiossasi ei ole kiinteän äänilähdön valintaa, voit joutua lisäämään televisiosi äänenvoimakkuutta kuullaksesi ääntä Bose-kaiuttimestasi – myös silloin, kun television kaiuttimet on poistettu käytöstä.

Kokeile liittää kaiuttimesi suoraan äänilaitteeseesi. Voit esimerkiksi liittää kaiuttimen väliaikaisesti television ulostulon sijasta kaapeli- tai satelliittivastaanottimen ulostuloon. Näin saatat saada selville, toimiiko kaiutin, ja onko ongelmana television ulostuloasetukset.

Liitä kaiuttimesi Bluetooth-laitteeseen. Jos äänen toistaminen Bluetooth-yhteydellä onnistuu, mutta et saa kaiuttimeen ääntä televisiostasi, ongelma saattaa olla television asetuksissa tai kaiuttimen yhteydessä televisioon.

Jos sinulla on edelleen ongelmia kaiuttimen käytössä, ota meihin yhteyttä.