Yhdistetystä laitteesta ei tule ääntä

Liittyy tuotteisiin:

Tarkista, että Bluetooth®-laitteeseen on muodostettu pariliitos
Nopeasti vilkkuva valkoinen tilamerkkivalo tarkoittaa, että Frames-lasit ovat muodostaneet yhteyden.

Tarkista Android-laitteesta, että mediaäänet on otettu käyttöön
Äänen suoratoiston voi poistaa käytöstä Android-puhelimen Asetukset-valikosta. Asetus estää äänentoiston myös silloin, kun laitteeseen on muodostettu pariliitos ja yhteys onnistuneesti.

1. Etsi Asetukset-valikosta Bluetooth-valikko, jossa näkyvät pariliitetyt Bluetooth-laitteet. Asetuksen sijainti riippuu laitteesta. Bluetooth-asetukset löytyvät tavallisesti Langattomat verkot -asetusvalikosta. Laiteluettelo saattaa olla erillisessä Bluetooth-asetukset-valikossa.
  2. Pidä Bose-laitetta painettuna Bluetooth-laiteluettelossa, kunnes ponnahdusvalikko tulee näkyviin.
  3. Valitse ponnahdusvalikosta Asetukset.
  4. Tarkista, että media-asetus on valittu Asetukset-valikossa.
  5. Poistu asetusvalikosta painamalla puhelimen kotinäppäintä.

Jos olet ottanut tämän asetuksen käyttöön eikä ääni vieläkään kuulu, katkaise Frames-lasien virta ja kytke se sitten takaisin.

Tarkista, että yhdistetty laite soittaa musiikkia
Laite ei ehkä ole toistotilassa, tai se on pysäyttänyt tai keskeyttänyt toiston. Tarkista näytöstä, että toistoaika etenee tai että laitteen toiminnasta on muita merkkejä.

Varmista, että yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuus on tarpeeksi suuri
Yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuuden tason tulisi olla mahdollisimman suuri. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeessa.

Tarkista, että sovelluksen/ohjelman ääniasetukset ovat kunnossa
Sovelluksia tai ohjelmia käyttävissä laitteissa, esimerkiksi tietokoneissa tai älypuhelimissa, saattaa olla erityinen asetus, jolla hallitaan sitä, mihin ääni suunnataan. Tarkista ohjelman/sovelluksen asetukset ja varmista, että äänen lähtö tapahtuu Bluetoothin kautta.

Tyhjennä Bose-laitteen ja Bluetooth-laitteen laitepariluettelot
Tyhjennä pariliitettyjen Bluetooth-laitteiden luettelot Bose-laitteesta ja Bluetooth-laitteesta (tai poista ainakin Bose-laite toisen laitteen muistista). Muodosta Bose- ja Bluetooth-laitteen pariliitos uudelleen muistin tyhjentämisen jälkeen. Tämä luo uuden pariliitoksen, jos aiemmasta pariliitoksesta on tullut viallinen.

Siirrä laite lähemmäs laseja ja kauemmas häiriölähteestä tai esteestä.

Kokeile käyttää toista musiikkilähdettä.