AirPlay-laitteesta ei kuulu ääntä

Toimi seuraavasti:

• Varmista, että järjestelmä saa virtaa (verkkovirta tai lisävarusteena hankittava akku).
  • Varmista, että järjestelmä on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.
  • Varmista, että järjestelmä ja AirPlay®-yhteensopiva laite on yhdistetty samaan verkkoon.
  • Varmista, että AirPlay-yhteensopiva laite on toiminnassa ja että äänenvoimakkuutta on riittävästi.
  • Varmista, että järjestelmän mykistystoiminto ei ole käytössä, ja koeta lisätä äänenvoimakkuutta.
  • Valitse AirPlay-valikosta kohdejärjestelmäksi SoundLink® Air.
  • Sammuta järjestelmä minuutin ajaksi (irrota virtajohto tai lisävarusteena hankittava akku) ja käynnistä se sitten uudelleen.